Nowe Miasto : Forum
Wielkie sprawy małego miasta

Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukajZaloguj
Idź do strony:  <--1234
Bieżąca strona:4 z 4
Re: Nikt nie ponosi odpowiedzialności za to, gdzie na terenie naszego miasta powstają kolejne markety!
Wysłane przez: olken (IP ...)
Data: 06 styczeń 2010 18:33

Ja rzycze tylko wytrwalosci inwestorowi - i nabrania dystansu do zaczpnych dzialan tej pani

Nowomieszczanie w wiekszosci poznali sie juz na "trosce o dziedzictwo kultury" w wydaniu Pani Hanny.

Trzymajcie sie Panowie Inwestorzy - czasami trafia sie taki "beton" - normalnie myslacy czekaja na

zakonczenie inwestycji i otwarcie sklepu.

Ps. Dobrze, ze mozna zobaczyc ze dokument ma troche wiecej stron niz przedstawia to Pani Hanna - a moze dotarla do niej tylko co druga strona ;)

Re: Nikt nie ponosi odpowiedzialności za to, gdzie na terenie naszego miasta powstają kolejne markety!
Wysłane przez: wiki (IP ...)
Data: 06 styczeń 2010 20:18

Mam wrażenie że protokół kontrali nadzoru budowlanego też nie jast kompletny, brak wniosków i podpisów. Wojewoda stwierdził że sciana z oknami narusza przepisy ciekawe co stwierdził nadzór budowlany?
Ps. Zauważyliście że otworto w międzyczasie Polomarkiet .

Wysłane przez: Hanna Herbert (IP ...)
Data: 03 luty 2010 19:05

Halo nowomieszczanie nie chcę ale muszę poinformować Was, że moje podwórko będzie kontrolowane, jak mój dom, jak mój hotelik. Kiedy skończą się te szykany? Człowieka pracy który podniósł głowę do góry i powiedział nie. Daję Wam do wglądu następne pismo od Sekretarza Miasta. Ten rok nie zaczyna się zbyt ciekawie dla wszystkich partii.

pozdrowienia dla nowomiejszczaków
HH

Wysłane przez: ALIEEE (IP ...)
Data: 04 luty 2010 21:19

Przez supermarkecik mniej klientow w hoteliku?

Wysłane przez: taig (IP ...)
Data: 30 marzec 2010 09:44

Ciekawy artykuł, daje do myślenia

[wyborcza.biz]

Idź do strony:  <--1234
Bieżąca strona:4 z 4

Akcja: ForaWątkiSzukajZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników strony. Administrator nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczonych na tym forum opinii.

Tygodnik Internetowy | Aktualności | Ogłoszenia | Fotoreportaż | NML info | Strona główna